Categorii

Alarme locuinta

Alarme Wireless GSM, PSTN (linie terestra), duale sau WiFi. O parte din alarmele wireless pe care le comercializam vorbesc limba romana. Aveti prompturi cu instructiuni vocale, mesaje de confirmare si SMS, totul in limba romana. Manualele in limba romana sunt disponibile pentru descarcare in pagina fiecarui produs, pentru majoritatea modelelor. ...

Alarme Wireless GSM, PSTN (linie terestra), duale sau WiFi. O parte din alarmele wireless pe care le comercializam vorbesc limba romana. Aveti prompturi cu instructiuni vocale, mesaje de confirmare si SMS, totul in limba romana. Manualele in limba romana sunt disponibile pentru descarcare in pagina fiecarui produs, pentru majoritatea modelelor. Va oferim o gama variata de alarme de locuinta wireless de la diferiti producatori cu multa experienta in acest domeniu. Principalul avantaj al acestor alarme il constituie faptul ca va usureaza munca in instalare, intrucat ele nu necesita cablaje si pot fi montate oriunde doriti pentru a va proteja exact spatiile predispuse unor incidente nefericite. Rata tot mai mare a intrarilor prin efractie a determinat tot mai multa lume sa achizitioneze un astfel de sistem care poate fi instalat in locuinta pe care o detineti in prezent, dar pe care il puteti lua cu dvs. daca la un moment dat va mutati si doriti sa va pastrati gradul de siguranta ridicat. Sistemul de alarma wireless este vandut sub forma de kit si contine unitatea centrala si un numar de accesorii sau senzori in functie de varianta aleasa. Toti senzorii din kit sunt gata inrolati cu unitatea centrala, nu trebuie decat sa ii instalati in locurile dedicate, sa ii porniti si sa ii puneti la treaba. Cand alegeti sistemul de alarmare wireless este bine sa tineti cont de anumite caracteristici care va pot fi de ajutor. Printre acestea se numara posibilitatea de a comunica intr-un fel sau altul cu unitatea centrala chiar si cand nu va aflati acasa, dar si varianta de a conecta centrala la dispeceratul unei firme de paza. Exista numeroase optiuni de a fi in contact cu sistemul de alarma dintre care amintim accesarea prin GSM, prin SMS sau WiFi. Exista alarme wireless cu apelator GSM sau PSTN integrat, care va pot suna si/sau va pot trimite SMS (pentru sistemul cu apelator GSM) cand se declanseaza alarma,  iar altele care se conecteaza la reteaua wireless din locuinta si comunicati prin internet direct pe aplicatia de mobil, aceasta notificandu-va de indata ce un senzor este declansat. 

Mai mult...

Alarme locuinta Exista 200 produse.

Subcategorii

  • Alarme wireless

    Alarme wireless, seturi si centrale. Majoritatea modelelor au soft, mesaje vocale si SMS in limba romana. Manualele in limba romana sunt disponibile pentru majoritatea produselor si se pot descarca din pagina fiecarui produs. Sistemele de alarma pentru locuinta wireless au devenit tot mai populare in ultimii ani. Principalul avantaj al kiturilor wireless il constituie simplitatea in instalare si operare. Kitul wireless se refera la un sistem de alarma format dintr-o unitate centrala si o serie de senzori necesari functionarii intregului sistem. Toate componentele kitului se conecteaza wireless la unitatea centrala, in acest mod nu va mai fi nevoie sa trageti cabluri prin toate incaperile pentru a conecta fiecare senzor in parte. Daca optati pentru un kit wireless, acesta are componentele deja inrolate, nu mai trebuie sa efectuati nicio operatiune suplimentara, doar montati senzorii in locurile dedicate, ii porniti si sistemul devine functional. Orice accesoriu aditional necesita inrolare, operatiune efectuata fie prin tastarea unor coduri pe tastatura unitatii centrale, fie prin scanarea senzorilor prin aplicatia de mobil. Majoritatea kiturilor sunt formate din unitatea centrala care include sau nu tastatura in functie de model si un numar de senzori precum: senzor de miscare, contact magnetic, sirena, telecomenzi, dar si alimentator pentru centrala. Unitatea centrala din kituri include acumulator intern, astfel incat la o intrerupere a curentului electric sistemul de alarma va continua sa fie functional pe o perioada de cateva ore, cu mentiunea de a nu se declansa in acest timp sirena. Kiturile regasite in aceasta categorie provin de la furnizori diferiti, toti cu o lunga experienta in acest domeniu, iar kiturile wireless disponibile pot avea apelator GSM, apelator PSTN, apelator dual sau pot fi WiFi.

  • Accesorii alarma

    Categoria este dedicata accesoriilor pentru alarmele wireless provenite de la diferiti producatori. Aici veti putea gasi accesoriile de care aveti nevoie pentru a va completa sistemul de alarma conform necesitatilor dvs. Printre tipuri de accesorii intalnite se numara senzorii de miscare pir care poti fi wireless sau cablati, senzori magnetici wireless, senzori de fum, de gaz, telecomenzi, sirene de interior sau de exterior, wireless sau cablate, tastaturi, senzori de inundatie, precum si alte tipuri de accesorii pentru alarmele de locuinta.

pe pagina
Afiseaza 1 - 30 din 200 articole
Afiseaza 1 - 30 din 200 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.  
  www.price.ro - your shopping expert   Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate
 
euplatesc.ro

1CCTV  Supraveghere si Securitate