Categorii

DVR, NVR

Dispozitive de inregistrat video analoge (DVR) si digitale - NVR, HD-CVI, AHD, HD-TVI...etc. Pentru a crea un sistem de supraveghere aveti nevoie de o serie de componente fara de care nu veti putea beneficia de toate avantajele oferite. In primul rand este necesar sa alegeti si/sau sa detineti cel putin o camera de supraveghere pe care va trebui...

Dispozitive de inregistrat video analoge (DVR) si digitale - NVR, HD-CVI, AHD, HD-TVI...etc. Pentru a crea un sistem de supraveghere aveti nevoie de o serie de componente fara de care nu veti putea beneficia de toate avantajele oferite. In primul rand este necesar sa alegeti si/sau sa detineti cel putin o camera de supraveghere pe care va trebui sa o conectati la un DVR sau la un NVR pentru a putea stoca imaginile captate. DVR-ul este un inregistrator video digital folosit pentru stocarea imaginilor captate de camerele CCTV analoge. NVR-ul este un inregistrator video de retea ce are ca scop inregistrarea imaginilor surprinse de camerele IP. Echipamentele precum dvr-urile AHD,HD-CVI, HD-TVI sunt dispozitive ce tin de tehnologii diferite, dar care functioneaza pe acelasi principiu: ele au rolul de a inregistra imaginile transmise prin cablu coaxial de camere HD-CVI, AHD sau HD-TVI care au rezolutie megapixel. Toate aceste inregistratoare suporta un anumit numar maxim de camere in functie de model. Restul componentelor necesare intregirii sistemului de supraveghere includ cabluri (ce pot fi de tip coaxial sau FTP, in functie de tehnologia aleasa, precum si de distanta maxima dintre camere si DVR/NVR), conectica, HDD, sursa de alimentare. Toate DVR-urile si NVR-urile incluse in oferta noastra va ofera o multime de functii pe care le puteti utiliza pentru a maximiza eficienta sistemului de supraveghere. Cele mai importante functii includ inregistrare la detectia la miscare, inregistrare continua sau programata, posibilitate de accesare de la distanta de pe dispozitivele mobile, stocarea de cel putin un HDD de minim 4TB, configurarea simpla prin functia P2P, prin scanarea codului QR etc. In plus majoritatea DVR-urilor si NVR-urilor suporta rezolutie full HD, iar unele permit chiar si mai mult, la ele putand fi conectate camere de rezolutii mai mari cum ar fi de 3MP, 4MP, 5MP. De retinut ca orice inregistrator trebuie tinut intr-un loc ferit de ochii curiosilor, cat mai ascuns, ca in cazul unui incident nefericit accesul la el sa nu se poata face prea usor, scopul fiind de a pastra integritatea imaginilor stocate pe HDD.

Mai mult...

DVR, NVR Exista 180 produse.

Subcategorii

 • DVR ANALOG

  DVR-ul analog este un dispozitiv de inregistrare video digital care se foloseste la stocarea imaginilor transmise de camerele analoge. Acesta beneficiaza de diferite functii care imbunatatesc calitatea imaginilor. Rezolutia maxima a unui DVR analog este in prezent 960H. Pentru a obtine performanta maxima este necesar ca si camerele montate pe un DVR cu aceasta rezolutie sa suporte 960H. De asemenea, orice DVR suporta un numar limitat de camere si anume, 4, 8, 16, 32 de camere. Toate DVR-urile analogice prezente in aceasta categorie pot fi accesate, vizualizate, controlate prin internet, de la distanta. In functie de modele, DVR-urile analog pot avea un numar predefinit de intrari audio, intrari alarma, control PTZ. Perioada sistemelor analogice a inceput sa apuna, motiv pentru care in prezent au inceput sa apara variante de DVR-uri hibride, tribride, care suporta atat tehnologie analogica, pentru a folosi camerele de supraveghere analogice, dar si tehnologie AHD sau HDCVI care suporta adaugarea de camere HD la acest nou sistem.

 • DVR AHD

  DVR-urile AHD constituie solutia optima pentru stocarea imaginilor captate de camerele din aceeasi tehnologie la rezolutie megapixel, mult superioara sistemelor analoge. DVR-urile sunt destinate unui numar limitat de camere, prezinta functii diferite in functie de model si suporta rezolutii maxime diferentiate. In prezent DVR-urile AHD pot suporta, in functie de model, si diverse alte tehnologii, precum analog sau IP, astfel la acelasi DVR puteti conecta atat camere AHD, cat si camere analog sau IP. Oferta noastra curpinde atat DVR-uri hibride, cat si tribride. Daca detineti un sistem traditional, analog si doriti inlocuirea DVR-ului din orice motiv, atunci puteti opta pentru un DVR AHD tribrid Eyecam pe care il veti putea folosi impreuna cu camerele analogice deja existente, iar ulterior veti putea schimba pe rand si camerele cu variante ale aceleiasi tehnologii AHD. Daca nu detineti un sistem de supraveghere si sunteti in cautarea unuia, atunci puteti opta direct pentru achizitionarea unui sistem AHD format din DVR si camere. DVR-ul AHD suporta o rezolutie maxima de 2MP pentru camerele AHD, insa daca doriti sa includeti in sistem si camere IP, este util de mentionat ca unele modele de DVR AHD Eyecam suporta rezolutii pe IP de pana la 5MP, fiind DVR-uri hibrid. De acum este mult mai usor sa va "jucati" si sa va bucurati de imagini ireale, clare, nedistorsionate oferite de noua tehnologie AHD la un pret mai mult decat accesibil.

 • DVR HIBRID

  Inregistratoarele pentru camere de supraveghere se regasesc sub diferite tehnologii. Este important ca la alegerea DVR-ului potrivit sa tineti seama de sistemul pe care il aveti sau pe care doriti sa il construiti. Trecerea de la tehnologia analogica la tehnologia HD a atras dupa sine dezvoltarea de echipamente care sa ajute la imbunatatirea sistemului de supraveghere. DVR-ul hibrid este solutia cea mai sigura pentru situatia in care detineti atat camerele de tehnologie CCTV, cat si camere HD, fie ca este vorba despre camere AHD, HDCVI, Turbo HD sau camere IP. Avantajele oferite de DVR-urile hibride sunt multiple. Un DVR hibrid sau un DVR tribrid se caracterizeaza prin posibilitatea de a conecta la el doua sau mai multe tehnologii. Daca aveti camere de supraveghere CCTV si doriti sa le pastrati, insa aveti nevoie de un alt DVR, atunci puteti opta pentru unul hibrid sau tribrid care va permite in orice moment si conectarea altor camere, in functie de tehnologia echipamentului de inregistrare. Daca achizitionati un DVR hibrid sau tribrid AHD, atunci puteti conecta la el atat camere AHD, cat si camere analogice, dar si camere IP. Urmand acelasi principiu, daca va orientati catre un DVR hibrid sau tribrid HD-CVI, atunci la el veti putea conecta atat camere HD-CVI, cat si analogice si/sau IP. Aceasta este solutia de compromis in momentul in care doriti sa va schimbati intregul echipament, insa nu dispuneti de suma necesara inlocuirii acestuia. Orice DVR hibrid suporta cel putin un HDD de o capacitate maxima cuprinsa intre 4TB si 6TB. Functiile oferite sunt echivalente cu ale unui DVR sau NVR standard, in sensul in care puteti selecta rezolutia dorita pentru inregistrare, pentru vizualizare, pentru redare, puteti urmari evenimentele stocate pe HDD in orice moment, include functie de detectie la miscare, functie potrivita in special zonelor in care nu prea exista miscare, ajutand la economisirea spatiului pe HDD, DVR-ul inregistrand numai cand simte miscare. Optati pentru DVR hibrid de 4 canale, DVR tribrid de 8 canale, DVR de 16 canale. Rezolutiile suportate sunt de pana la 2MP, astfel puteti conecta camere AHD, HDCVI sau IP de pana la 2MP si obtineti o calitate a imaginii extrem de buna.

 • DVR HDCVI (CVR)

  DVR-urile HDCVI fac parte din noua tehnologie HDCVI care va permite vizualizarea si inregistrarea imaginilor captate de camerele HDCVI la rezolutie megapixel folosind cablajul coaxial deja existent in locatie, pe o distanta de pana la 500M. DVR-urile CVI pot fi implementate si in sisteme complexe, daca suporta si alte tehnologii, precum IP sau analog. DVR-ul HDCVI poate fi folosit cu camere HDCVI de diferite rezolutii, de la 1MP pana la 2MP. Odata lansate camerele multistandard, acestea pot fi adaugate cu succes in sistemul cu DVR HDCVI intrucat semnalul camerei poate fi comutat cu usurinta din joystickul aflat pe cablul camerei. Nevoia de a cuprinde totusi cat mai multe tehnologii a determinat producatorii de DVR-uri HDCVI sa permita conectarea, pe langa cea a camerelor HDCVI, si a camerelor analog sau a camerelor IP, dezvoltand astfel DVR-uri hibride. Astfel puteti crea un sistem care sa includa mai multe tehnologii laolalta, fara sa existe pericol de incompatibilitate intre ele. Insa inainte de a realiza acest lucru este bine sa verificati cu atentie componetele sistemului pe care doriti sa il implementati pentru a va asigura de intreaga compatibilitate a elementelor.

 • NVR

  NVR-ul este un inregistrator video de retea, destinat inregistrarii imaginilor furnizate de camerele IP. In aceasta categorie puteti gasi NVR-uri de 4, 8, 16, 25, 36 canale. Fiecare inregistrator, in functie de model, permite o rezolutie maxima de pana la 2MP sau 5MP, chiar si rezolutie 4K. De asemenea, mare parte din NVR-uri suporta camere IP cu audio, un numar predefinit de intrari alarma, dar si posibilitatea de stocare a datelor pe 1, 2 sau mai multe HDD de maximum 4TB fiecare. NVR-urile Aevision au implementat protocolul i8S care, folosite impreuna cu camerele IP Aevision realizeaza automat setarile IP. Orice NVR din gama noastra este compatibil ONVIF, insa exista numeroase situatii cand camere de la diversi producatori, cu standardul ONVIF implementat, nu indeplinesc toate functiile in intregime. Cea mai frecventa problema o intalnim in cazul detectiei la miscare. Aceasta functie este una extrem de controversata, intrucat ea stabileste de cele mai multe ori daca un NVR si o camera IP sunt compatibile in totalitate sau nu. NVR-urile Aevision prezinta cea mai mare compatibitate cu majoritatea camerelor IP de pe piata, fiind producator specializat in cercetarea si dezvoltarea acestor dispozitive, NVR-urile lor fiind regasite pe piata din intreaga lume sub diferite alte branduri de top. NVR-urile Jovision va asigura compatibilitate 100% cu camerele Jovision, in vreme ce NVR-urile Eyecam va asigura compatibilitate totala cu camerele Eyecam. Totodata mentionam faptul ca orice camera IP si NVR ati alege din oferta noastra, ele vor fi compatibile, insa unele nu in totalitate si aici ne referim la inregistrarea la detectia de miscare. Din acest motiv va recomandam sa ne contactati daca nu sunteti sigur de alegerea facuta, pentru a va oferi raspunsul exact pentru aplicatia dvs.

pe pagina
Afiseaza 1 - 30 din 180 articole
Afiseaza 1 - 30 din 180 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.  
  www.price.ro - your shopping expert   Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate
 
euplatesc.ro

1CCTV Supraveghere si Securitate