Categorii

Kit-uri supraveghere video

Kit-uri supraveghere video formate din camere, inregistrator, elemente de conectica (unele din modele). In aceasta categorie veti gasi kit-uri de supraveghere de diferite tehnologii, de interior sau exterior cu 4, 8, 16 camere si inregistrator digital cu un numar de canale egal cu numarul de camere din kit. Pe langa acestea, va recomandam si kit...

Kit-uri supraveghere video formate din camere, inregistrator, elemente de conectica (unele din modele). In aceasta categorie veti gasi kit-uri de supraveghere de diferite tehnologii, de interior sau exterior cu 4, 8, 16 camere si inregistrator digital cu un numar de canale egal cu numarul de camere din kit. Pe langa acestea, va recomandam si kit-uri AHD complete, formate din camere AHD de 1MP, de 1.3MP de interior si/sau exterior, dvr AHD, dar si conectica aferenta instalarii sistemului, fara a mai avea nevoie de echipamente auxiliare (cu exceptia HDD-ului). Decizia de cumparare a unui kit de supraveghere video provine din necesitatea de a ne spori siguranta, de a ne proteja familia, locuinta, afacerea. Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa va hotarati care va este kitul de supraveghere video necesar luand in considerare o gama variata de optiuni. Preturile sunt dictate de mai multi factori precum tehnologia aleasa, numarul de camere necesar, tipul de camere, fie ca vorbim despre camere de interior sau de exterior sau despre camere de rezolutie mai mica sau mai mcare, camere cu lentila fixa sau varifocala etc. De asemenea si modelul de DVR sau NVR ales conteaza, unele suportand pe langa functiile clasice precum inregistrarea la detectie la miscare, accesarea de pe telefon de la distanta si alte functii precum posibilitatea de stocare pe 2 sau mai multe HDD-uri in functie de model, inregistrare audio pe unul sau mai multe canale, inregistrare la rezolutii mai mari de 2MP etc. Selectati unul din kiturile IP, AHD, analog, HD-CVI, create de noi sau creati-va propriul kit personalizat, alegand componentele care va sunt de real folos in aplicatia dvs. Toate kiturile de supraveghere video formate dintr-un numar de camere egal cu numarul de iesiri video ale inregistratorului (DVR, NVR) beneficiaza de un discount de 5% fata de pretul de lista al componentelor, astfel daca va veti hotari asupra unui sistem format spre exemplu din 4 camere IP, din care 2 de interior si 2 de exterior si un NVR cu 4 canale obtineti discountul de 5%.

Mai mult...

Kit-uri supraveghere video Exista 100 produse.

Subcategorii

 • Kit Supraveghere Video...

  In aceasta categorie sunt prezentate kituri cctv formate din camere analoge si dvr de 4 canale. Exista numeroase variante de kituri analog ce contin camere de supraveghere de interior si/sau de exterior pentru a veni in intampinarea necesitatilor dvs. Componentele din kitul de supraveghere analog se regasesc si separat in categoria specifica a fiecarui produs. Componentele kiturilor de supraveghere video analog beneficiaza de tehnologie multipla. Camerele sunt atat analogice, cat si HDCVI sau AHD, in vreme ce DVR-urile sunt tribride, suporta atat tehnologie analogica, cat si IP si HDCVI sau AHD. Componenta kiturilor de supraveghere din acesta categorie permite utilizarea doar in mod analog. Puteti alege si alte tehnologii pentru crearea un sistem de supraveghere, astfel aveti posibilitatea sa alegeti camere de oricare tehnologie si un DVR dedicat pentru a va crea propriul kit de supraveghere AHD sau HD-CVI sau IP.

 • Kit Supraveghere Video...

  Kit-uri AHD, contin DVR si camere in diferite variante. Kiturile de supraveghere video AHD pe care vi le propunem includ atat variante complete (camere, DVR si conectica aferenta, insa fara HDD), cat si variante create de noi formate doar din camere si DVR si care beneficiaza de un discount de 5% fata de pretul de lista al produselor. Kiturile de supraveghere create de noi au la baza cele mai vandute modele de camere pentru a va facilita si dvs. gasirea sistemului potrivit intr-un timp cat mai scurt. Va oferim si o a treia varianta, cea a crearii propriului kit CCTV AHD, cu un numar de camere egal cu numarul de intrari video ale DVR-ului. Nu trebuie decat sa va hotarati asupra numarului de camere dorit: 4, 8 sau 16. Selectati modelul de DVR potrivit numarului de camere ales, apoi stabiliti ce tip de camere aveti nevoie. Alegerea camerelor va apartine, puteti alege fie camere de acelasi fel, fie camere mixte in functie de proiect. Orice kit de supraveghere AHD format de dvs. din 4 camere si dvr de 4 canale, sau 8 camere si dvr de 8 canale sau 16 camere si dvr de 16 canale va avea un discount final de 5%. Profitati de aceasta reducere si asigurati-va locuinta sau afacerea cu un cost redus, care va va aduce beneficii multiple. Daca aveti un kit vechi si nu doriti sa schimbati cablurile coaxiale deja trase, optati pentru orice kit de supraveghere AHD si upgradati-va sistemul, linistea si siguranta la rezolutii full HD. Puteti alege si alte tehnologii pentru crearea un sistem de supraveghere, astfel aveti posibilitatea sa alegeti camere de oricare tehnologie si un DVR dedicat pentru a va crea propriul kit de supraveghere analog sau HD-CVI sau IP.

 • Kit Supraveghere Video IP

  Kituri de supraveghere care contin camere IP si NVR. Functioneaza pe cablu UTP. Va oferim kituri de supraveghere video de-a gata, de tipul DIY, trebuie doar sa mai achizitonati HDD-ul si nu va mai ramane decat sa va hotarati asupra locului in care veti amplasa echipamentele. De asemenea, va mai punem la dispozitie varianta de a va crea propriul kit CCTV IP. Alegeti din oferta noastra de camere IP si NVR-uri echipamentele pe care le considerati necesare aplicatiei dvs. si beneficiati de un discount de 5% fata de pretul de lista al componentelor. Astfel trebuie sa optati pentru un NVR de 4, 8, 9, 16, 24, 32 sau 36 de canale si un numar echivalent de camere pentru fiecare tip de NVR (daca alegeti un NVR de 4 canale trebuie sa alegeti 4 camere, in cazul unui NVR de 8 canale trebuie sa alegeti 8 camere s.a.m.d.) si primiti automat discountul. Kitul de supraveghere video IP format poate contine NVR-ul de la orice producator si camerele de asemenea. In plus aveti la dispozitie o gama variata de camere IP, puteti opta pentru orice model de camera sau creati un kit de supraveghere video IP mixt, avand camere de interior, de exterior, cu lentila fixa sau varifocala, rezolutie HD sau full HD, exact dupa necesitatile dvs. Trebuie sa luati in considerare si compatibilitatea produselor. Este de preferat sa alegeti kiturile CCTV IP formate din echipamente de la acelasi furnizor pentru compatibilitate 100%. Camerele IP de la un producator si NVR-ul de la un alt producator pot avea uneori probleme de compatibilitate in ceea ce priveste inregistrarea la detectia de miscare. Puteti alege si alte tehnologii pentru crearea un sistem de supraveghere, astfel aveti posibilitatea sa alegeti camere de oricare tehnologie si un DVR dedicat pentru a va crea propriul kit de supraveghere HD-CVI sau analog sau IP.

 • Kit Supraveghere Video...

  Kituri supraveghere video HDCVI cu 4, 8, 16 camere. Categoria este destinata kiturilor de supraveghere video HDCVI formate de noi din camere HDCVI si DVR HDCVI. Preturile kiturilor CCTV HDCVI sunt diferentiate ca urmare a caracteristicilor fiecarui component: unele kituri contin DVR HDCVI cu rezolutie maxima de 720P fiind integrate cu camere de aceeasi rezolutie, alte kituri contine DVR HDCVI full HD avand integrate camere full HD. De asemenea veti regasi kituri HDCVI cu acelasi model de camera sau kit mixt, format din camere de interior si camere de exterior. Este indicat sa tineti cont ca toate kiturile ce includ camere de tip dome sunt destinate instalarii la interior, in vreme ce kiturile ce contin camere de tip bullet pot fi folosite la exterior, dar si la interior pentru variantele de mici dimensiuni. Daca doriti sa va inlocuiti vechiul sistem traditional cu unul nou, fara a schimba cablurile deja existente, atunci nu ezitati sa alegeti unul din aceste kituri care va vor oferi o calitate a imaginii mult superioara celei analogice, la un pret foarte accesibil. In plus, daca nu gasiti niciun kit care sa corespunsa in totalitate cerintelor dvs., aveti la dispozitie varianta de a va crea propriul kit CCTV HDCVI. Trebuie sa va hotarati asupra unui DVR de 4, 8 sau 16 canale, iar apoi sa alegeti un numar de camere egal cu numarul de intrari video ale DVR-ului ales. Astfel la achizitia unui DVR HDCVI de 4 canale cu 4 camere HDCVI din orice model preferati, veti beneficia de un discount de 5% fata de pretul de lista al componentelor. Acelasi discount se aplica si la formarea unui kit de supraveghere video HDCVI cu DVR de 8 canale si 8 camere HDCVI, respectiv DVR de 16 canale si 16 camere HDCVI. Puteti alege si alte tehnologii pentru crearea un sistem de supraveghere, astfel aveti posibilitatea sa alegeti camere de oricare tehnologie si un DVR dedicat pentru a va crea propriul kit de supraveghere AHD sau analog sau IP.

pe pagina
Afiseaza 1 - 30 din 100 articole
Afiseaza 1 - 30 din 100 articole

Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.  
  www.price.ro - your shopping expert   Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate
 
euplatesc.ro

1CCTV Supraveghere si Securitate