Catalog produse

Activează filtre:
  Disponibilitate
  Condiție
  Producător

  Categorii

  Testere CCTV

  Oferta noastra cuprinde testere CCTV, testere IP, testere universale, testere fibra optica. Testerele sunt instrumentele folosite pentru identificarea problemelor aparute la camerele de supraveghere fie analogice, fie IP sau chiar AHD, CVI sau TVI. In aceasta sectiune sunt prezentate diferite tipuri de testere avand caracteristici variate in fun...

  Oferta noastra cuprinde testere CCTV, testere IP, testere universale, testere fibra optica. Testerele sunt instrumentele folosite pentru identificarea problemelor aparute la camerele de supraveghere fie analogice, fie IP sau chiar AHD, CVI sau TVI. In aceasta sectiune sunt prezentate diferite tipuri de testere avand caracteristici variate in functie de fiecare model in parte. Puteti alege astfel dintr-o gama multipla, modelul care indeplineste cel mai bine cerintele dvs. Investitia intr-un tester poate parea nefondata, insa unui instalator ii poate usura foarte mult munca atunci cand trebuie sa verifice buna functionare a unor camere. Printre caracteristicile de baza ale unui tester se numara posibilitatea de inregistrare si de redare video a camerei analizate, efectuarea de screenshot, posibilitatea de a mari imaginea de pana la 10 ori, verificarea semnalului video, control PTZ si analizarea datelor PTZ, testarea cablului UTP, posibilitatea de scanare a adresei IP, testarea PING, masurarea tensiunii PoE, tensiune iesire pentru camera de 2A etc. In plus noile modele de testere beneficiaza de ecran LCD de 7" de inalta rezolutie, includ slot pentru micro-SD card pentru a salva imaginile captate de la camerele de supraveghere, includ lampa cu LED pentru o operare usoara pe timp de noapte.

  Mai mult...

  Testere CCTV Exista 48 produse.

  Subcategorii

  • Testere CCTV analog

   Testerele CCTV analog sunt echipamentele potrivite pentru instalarea oricarui sistem de supraveghere. Testerele reduc timpul de instalare si de configurare a camerelor analoge, identificand problemel de semnal, conexiunile la cablu etc. Aditional testerelor CCTV analog mai regasiti alta subcategorie ce cuprinde testere CCTV IP special dezvoltate pentru camerele IP.

  • Testere CCTV IP si HD-SDI

   Testerele CCTV IP sunt folosite pentru instalarea si mentenanta camerelor IP. Acestea afiseaza camera HD, are control PTZ, fiind usor de folosit si operat. Cu ajutorul instrumentelor de testare incorporate, testerele pot identifica rapid orice problema aparuta la camera IP. Aditional testerelor CCTV IP mai regasiti alta subcategorie ce cuprinde testere CCTV analog special dezvoltate pentru camerele analogice.

  pe pagina
  Afiseaza 1 - 30 din 48 articole
  Afiseaza 1 - 30 din 48 articole

  Viziteaza magazinul 1cctv.ro pe ShopMania     Ghidul tau autentic de shopping.  
    www.price.ro - your shopping expert   Comparator produse - www.kaboo.ro   1CCTV - Supraveghere si securitate
   
  euplatesc.ro

  1CCTV Supraveghere si Securitate